Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Jucarii lemn papusi

Pentru cei mai multi parinti jucariile reprezinta un mod foarte buna de a abate atentia copilului de la ei, pentru a primi si ceva timp liber pentru rezolvarea problemelor zilnice. Mai mult, jucariile reprezinta o parte foarte importanta din viata copiilor. Cu ajutorul acestora copiii descopera lumea, descopera in etape principiile morale si incearca rolurile din societate. Puteti opta pentru jucarii lemn pentru papusi.

 Jucarii lemn papusi - sfaturi utile in alegerea jucariilor

Fetitele mai intai de toate inata rolul de mama si sotie. Acest lucru trebuie luat in calcul atunci cand alegeti jucariile. Mai mult se vrea ca jucariile sa corespunda varstei fetitie.

Pentru fetitele mai mari de 1 an jucariile pot sa fie impartite in mai multe categorii:

  • Jucarii care prezinta lumea inconjuratoare – jucarii in forma de tehnica de uz casnic, mobila, papusi, figurine, animale sau chiar si un carucior de lemn pentru papusi.
  • Jucarii pentru roluri – papusi interactive cu diverse seturi pentru ingrijirea lor, seturi de oaca doctor si seturi de vesela.
  • Jucarii pentru dezvoltarea rationamentului si jucarii de sortare, jucarii constructor, piramide, magneti in forma de litere si cifre sau diverse carti.
  • jucarii pentru creativitate – plastilina, sevalete, tabla de scris, seturi pentru nisip, etc.
  • jucarii interactive si distractive care trezesc emotii pozitive, zambete, bucurie, incantare, cum sunt jucariile interactive pentru fete.
  • Jocuri de societate care dezvolta perseverenta si ingeniozitatea.

Din toata gama se vor alege jucariile perfecte pentru dezvoltarea corecta a fetitei. Jucariile foarte simple pot sa nu genereze foarte mare interes iar cele foarte complicate pot sa nu fie intelese si chiar periculoase. Pe baza acestui considerent jucariile trebuie sa fie alese tinand cont de varsta si in general, pe orice jucarie este scrisa varsta pentru care este recomandata.

Va recomandam sa cumparati pentru fetite un carucior de lemn pentru papusi realizat din cele mai bune materiale existente pe piata, nonalergenice si foarte sigure pentru cei mici. Pentru baieti puteti opta pentru un banc de scule sau alte jucarii similare.

 

Log in or create an account