Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carucior de jucarie

Fetitele se joaca foarte mult cu papusile si daca vreti sa le faceti o surpriza placuta va recomandam sa le cumparati un carucior de jucarie.

Carucior de jucarie - cum alegi cele mai bune jucarii? 

Pentru specialistii in identitate seuala de orientare psihanalitica, anatomia nu decide singura cu privire la destinul pe careil avem. Afinitatea fetitelor pentru papusi este istorie, si chiar si atunci cand parintii le incurajeaza sa se joace cu ele sau sa se recreeze prin jocuri casnice obisnuite in care papusle fac curat, gatesc sau fac ordine atunci cand viziteaza ale papusi, ele aleg totusi sa se joace asa cum considera. 

 Fetitele aleg de fapt spontan papusle desi pana la varsta de un an bebelusii au aceleasi forme de amuzament.

La trei ani fetitele aleg sa se joace ca fetele, isi rasfata papusile ca si cand acestea ar fi copilul lor si ca si cum ele ar fi mamici devotate. La trei ani, copiii fac clar diferenta intre sentimente si atitudini iar fetele sunt bande, amabile si conciliante pe cand baietii se bazeaza pe forta, conflicte, mandrie si furie.

Indiferent daca sunt sau nu stereotipuri clasice, fetitele sunt mai dragalase si ma impaciuitoare si descopera ideea de grup. Un comportament practicat intens toata viata va favoriza intimitatea si diminueaza riscul de generare a conflictelor.

La aceeasi vasta baietii au tendinta de a se organiza intr-o banda generatoare de galagie si geamuri sparte. Fetitele sunt pregatite sa mentina o legatura de amicitie si sa creze una.

Desigur exista si cazuri in care fetitele prefera sa se joace cu masinute si cu jucarii pentru baieti insa acestea sunt foarte rare. O recomandare importanta este ca atunci cand observati ca fetita dumneavoastra are tendinta de a se juca foarte mult cu papusile sa ii cumparat diverse accesorii si jucarii suplimentare care sa o ajute sa se dezvolte.

In acest sens sunt recomandate seturile pentru bucatarie, papusile cat mai frumoase, seturile de curatenie pentru camera papusii, seturile de mobilier, jucarii pentru papusi, biberoane si un carucior pentru papusa astfel incat sa ii permiteti fetitei sa isi imaginieze tot felul de lucruri si situatii la care sa gaseasca solutii.

In categoria noastra de carucioare pentru papusi puteti gasi mai multe modele si dimensiuni astfel incat carucioarele noastre sa se potriveasca pentru orice copil si pentru orice papusa. Toate produsele au culori vii si sunt foarte dragalase iar fetitele se vor indragosti iremediabil de ele de la prima vedere.

 

 

Log in or create an account