Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carut papusi personalizat

Asezati leagane de cel putin sase picioare langa case, copaci si alte obstacole si pe suprafete moi, nu pe beton. Umpleti groapa de nisip cu nisip proaspat si curat si acoperiti-o cand nu este folosita. Nisipurile nu sunt recomandate copiilor in stadiul de dezvoltare in care vor sa guste orice. Din motive de salubritate, tineti animalele de companie departe de nisip. Va recomandam sa comparati carut papusi personalizat.

Carut papusi personalizat - sfaturi utile

Cu toate acestea, chiar si o jucarie perfect sigura poate fi periculoasa daca este prea avansata pentru un copil. In urmatoarea sectiune, vom afla despre jucariile adecvate varstei.

Principala problema de siguranta in aceasta perioada este sufocarea si ingerarea de corpuri straine.

Asigurati-va ca jucariile umplute sunt neinflamabile, netoxice si pot fi spalate. Animalele umplute care sunt dintr-o singura bucata sunt cele mai bune; toate membrele ar trebui sa fie bine atasate. Caracteristicile trebuie pictate sau brodate, iar jucariile nu trebuie sa aiba elemente infrumusetare, cum ar fi ochii de sticla sau pasla, pentru  ca copiii le pot scoate si inghiti. 

Telefoanele mobile ajuta la dezvoltarea capacitatii unui copil de a-si concentra atentia asupra obiectelor, dar acestea sunt destinate sa fie privite numai - nu sunt destinate folosirii ca in realitate. Odata ce copilul dvs. este suficient de batran pentru a ajunge si a apuca mobilul (de obicei, la aproximativ patru pana la cinci luni), eliminati-l din peisaj.

Jucariile care fac zgomote si inelele pentru dintisori trebuie sa fie comode si lavabile, sa nu aiba parti desprinse si sa aiba margini rotunjite. Nici o parte a unei jucarii nu ar trebui sa fie suficient de mica pentru a se incadra in gura copilului. Daca jucaria sau orice parte a acesteia poate trece prin gura copilului la o acesta o poate inghiti. Puteti achizitiona zuruitoare intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori. Asigurati-va ca marimea si greutatea sunt compatibile cu abilitatea copilului de a le prinde in mana.

Bilele speciale care fac zgomot si au piese in miscare ofera o stimulare motoare, vizuala  si contribuie la dezvoltarea miscarii ochilor, a orientarii si a abilitatilor motorii. Asigurati-va ca copilul dvs. nu poate scoate piesele in miscare din minge.

Oglinzile incanta sugarii. Dar asigurati-va ca acestea sunt fixe, nu au muchii ascutite, sunt suficient de usoare pentru ca bebelusul sa le ridice si sunt suficient de mari incat sa nu fie inghitite.

 

Log in or create an account