Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carucior jucarie din lemn

Atunci cand cauti un carucior jucarie din lemn  iti recomandam sa cauti doar produse din materiale calitative si rezistente care sa nu implice riscuri pentru copilul tau. De asemenea iti recomandam sa ai grija de unde le cumperi si sa tii cont de sfaturile de mai jos.

 Carucior jucarie din lemn - cum se cumpara corect jucariile?

Sunt parinti care opteaza pentru a cumpara jucarii in aeroporturi, in magazinele de la colt si chiar in farmacii. Uneori, dorim sa evitam dificultatea de a cauta jucarii in Mall-uri si in alte magazine. Nu este nimic gresit. Cu toate acestea, trebuie sa va reamintim ca trebuie sa fiti atenti atunci cand le alegeti.

Majoritatea jucariilor pe care le vand au componente delicate. In plus, jucariile lor sunt, de asemenea, cunoscute pentru ca au parti ascutite si componente care se pot rupe cu usurinta. Depozitele, magazinele de la colt si clasicele magazine chinezesti nu vand jucarii cu calitati decente. Ar trebui sa fii atent. Verifica toate jucariile pentru piese fragile sau alte componente nedorite, cum ar fi magnetii.

Puteti presupune ca un stil de viata natural se aplica numai alimentelor pe care le consumati. Asta e gresit! Copiii  pot beneficia de asemenea de o astfel de viata. In alegerea unei jucarii pentru ei, puteti opta pentru cele care au o constructie "naturala". 

Ar trebui sa te orientezi pentru jucarii care au componente naturale, cum ar fi lemn  (fara finisaje toxice) si textile organice. Nu contin substante chimice sau componente care ar putea dauna copiilor!

Cei mai multi dintre noi vor sa fie extravaganti cu copiii. Vrem sa le cumparam multe jucarii, deoarece este unul din modurile noastre de a ne arata dragostea fata de ei. Cu toate acestea, va recomandam sa va controlati impulsurile. Stim ca ii iubesti, dar nu inseamna ca trebuie sa exagerezi.

Atunci cand cumperi o jucarie umpluta pentru copiii mici, asigurati-te ca piesele sale sunt bine confectionate. In plus, asigurati-te ca si marginile si cusaturile lor sunt sigure. De asemenea, este importanta spalarea acestor jucarii. Dupa cum stim cu totii, animalele umplute sunt celebre pentru ca strang praful si particulele fine. Aceste obiecte straine pot provoca afectiuni respiratorii copiilor, care ar putea fi periculoase la un moment dat.

Mai mult decat atat, selectati o jucarie care nu vine cu nici o panglica sau cu coarde libere. Dupa cum am mentionat mai devreme, aceste obiecte va pot strangula copilul. De asemenea, ar trebui sa evitati jucariile umplute care au peleti deoarece pot provoca sufocarea.

 

Log in or create an account