Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carut din lemn copii

Indiferent ca vrei sa cumperi un carut din lemn copii sau alte jucarii interesante trebuie sa iti pui mai multe intrebari la care sa incerci sa oferi un raspuns asa cum sunt si cele de mai jos.

Carut din lemn copii - Intrebari frecvente privind alegerea jucariilor pentru copii mici

Care sunt avantajele sunetelor, luminilor si muzicii?Multe, multe jucarii pentru copiii mici se aprind si au butoane, lumini, muzica etc. De multe ori, aceste jucarii sunt comercializate pentru "dezvoltare", deoarece jucaria are atat de multe functii diferite. Din pacate, acest lucru are adesea efectul opus pentru copil. Cu cat o jucarie are mai mult, cu atat copilul trebuie sa faca mai putin. Daca copilul poate sa stea si sa priveasca jucaria care functioneaza singura, atunci este probabil mai mult distractiva decat educationala. In plus, aceste jucarii pot fi confuze pentru un copil care invata cauza si efectul. Daca o jucarie incepe in mod aleatoriu sa cante sau nu este clar ce buton a inceput sa lumineze, atunci copilul  nu invata care dintre actiunile sale (cauza) a produs lumina si muzica (efectul). Pe scurt, cele mai utile jucarii sunt cele care necesita cea mai mare actiune din partea unui copil mic. Cu cat mai mult copiii trebuie sa-si foloseasca mintile si corpurile pentru a face, cu atat vor invata mai mult.

Pot jucariile "sa-mi faca copilul mai inteligent", asa cum adesea pretind ambalajul si reclamele?

Procedati cu prudenta. Majoritatea produselor care fac aceste afirmatii nu au dovedit ca sporesc inteligenta copiilor. De fapt, obiectele de uz casnic (bolurile de plastic care pot fi umplute sau suprapuse, pernele pentru alpinism si patura pentru a face o pestera, hainele vechi pentru dress-up) sunt adesea cele mai bune instrumente de invatare. Amintiti-va, cu cat copilul dumneavoastra trebuie sa-si foloseasca mintea si corpul pentru a rezolva problema se va dezvolta mai repede.

Cand vine vorba de copii, multi parinti si familii au aceleasi intrebari: cum  cumparam jucarii sigure? Exista reguli stricte pe care sa le poti urma? Multi dintre cititorii nostri pun si aceste intrebari, avand in vedere ca sezonul de cadouri vine deja. Ei bine, avem raspunsurile la toate aceste intrebari. Pentru a afla mai multe despre aceste sfaturi de siguranta privind cumpararea de jucarii, cititi mai departe!

Obtinerea unei jucarii bune pentru copiii  este intotdeauna o experienta placuta. Daca sunteti parinte, atunci stiti despre ce vorbim. Nu este nimic la fel de interesant decat o surpriza pentru copil cu jucarii distractive. Scopul nostru este sa ne asiguram ca micutii nostri sunt fericiti si sanatosi, asa ca a-i rasfata cu jucarii din cand in cand este un lucru bun.

 

Log in or create an account