Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carucior din lemn pt copii

Daca va intrebati de ce ar trebui sa cumparati un carucior din lemn pentru papusi pentru copilul dumneavoastra, va explicam in cele ce urmeaza mai multe detalii pe care trebuie sa le stiti si de care ar fi bine sa tineti cont inainte de a alege jucariile pentru copii.

 Carucior din lemn pt copii - sfaturi utile in alegerea jucariilor

Fetele adora sa se joace cu papusile si in acest caz un carucior special pentru papusa este un obiect indispensabil. Va recomandam ca in acest sens sa alegeti cele mai bune materiale pentru jucarii astfel incat copilul sa fie cat mai putin expus la factori de risc. 

Jucariile din lemn produse de Merbau sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, tratat cu substante care nu genereaza alergii. Vopseaua utilizata pentru colorarea jucariilor noastre este non alergenica si nu este toxica. Accesoriile fiecarei jucarii sunt foarte bine fixate si atasate astfel incat copilul sa nu fie supus riscului de a le inghiti sau de a se rani.

Cumparand jucarii din lemn pentru copil beneficiati de mai multe avantaje cum ar fi faptul ca cel mic se joaca cu un produs natural care nu il afecteaza, jucariile sunt originale si creative si la noi, pot fi personalizate cu numele copilului sau chiar cu numele papusii care se va plimba in carucior.

Daca observati ca fetita dumneavoastra prefera sa se joace foarte mult cu papusile ii puteti dezvolta creativitatea si gandirea cu un carucior pentru papusi care ii va permite sa creeze scenarii si sa isi imagineze mai multe situatii desprinse din viata de zi cu zi. Va simula relatii de familie si va intelege mai bine care ar trebui sa fie legaturile intre membrii familiei, pe ce pozitie se plaseaza copiii in raport cu parintii, sau in raport cu ceilalti oameni din jur, va intelege ce inseamna responsabilitatea vis a vis de copil si va putea lua papusa la joaca sau in parc in caruciorul ei.

Jucariile din lemn sunt foarte simplu si usor de folosit si prezinta siguranta. Nu se rup nici macar atunci cand copilul le tranteste ceea ce inseamna ca riscul de accidente este mut mai mic. In plus, jucariile sunt unice si creative speciale pentru dezvoltarea copilului. 

Spre deosebire de jucariile din plastic pe care le gasiti pe toate drumurile, jucariile din magazinul Merbau sunt complet sigure si asamblate cu atentie astfel incat sa insoteasca foarte mult copilul in dezvoltarea sa.

 

Log in or create an account