Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Puzzle lemn cu nume copil

Zornaitoarele vor fi probabil primele daruri ale bebelusului tau. Acestea variaza de la modelele argintii  pana la cele fabricate din plastic.

Animalele umplute si papusile moi sunt, de asemenea, printre primele jucarii ale unui copil si raman cadouri favorite timp de mai multi ani. Primele jucarii ale copilului dvs. trebuie sa fie viu colorate, usoare si suficient de mici incat sa le poata tine cat mai mult fara sa oboseasca.

 Puzzle lemn cu nume copil - cum poti alege cele mai bune jucarii pentru copii?

Telefoanele mobile, dintre care unele sunt muzicale, sunt excelente pentru a dezvolta atentia bebelusului asupra unor obiecte specifice si capacitatea de a urmari obiectele vizual. Atasati-le la patut sau puteti sa le atarnati de tavan.

Oglinzile ii incanta pe toti copiii. Construite in siguranta din otel inoxidabil lustruit,  ele vin in modele de mana, pentru a se agita si pentru a cadea si in marimi mari pentru a se atasa la interiorul patutului.

Bilele de orice tip sunt printre cele mai bune jucarii pentru copii. Incercati sa aveti unele texturi diferite - moi, dure, pufoase, netede. Unele sunt de panza, cu maner pentru maini mici; unele sunt de plastic si sunt mai grele, in timp ce altele pot chiar sa fie dure.

Cutiile de activitate sunt, de obicei, fabricate din plastic si pot fi montate pe partile laterale ale pavilionului sau in picioare sau prinse pe perete. Acestea includ, de obicei, o oglinda in care sa se uite copilul, rotile si butoane care se rotesc, butoane care sa se impinga, usi care sa se deschida  si obiecte care sa alunece de-a lungul pistelor incorporate. Producatorii recomanda de multe ori cutii de activitate pentru sugari in varsta de trei luni si mai mari, dar pana cand bebelusul se poate aseza bine, sansele sunt ca o cutie sa nu va fi prea distractiva.

Pe masura ce copilul se dezvolta fizic si cognitiv, capacitatea sa de a manipula si intelege jucariile pe care le are creste. Pana la varsta de un an, unele jucarii care l-au fascinat  pe un copil nu-i vor mai capta atentia. 

 

Log in or create an account