Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere 3D din lemn

Pentru copiii intre 10 si 18 luni sunt recomandate anumite tipuri de jucarii. In acest moment, bebelusii pot sta ridicati, dar nu pot merge singuri. Ei se bucura de obiecte in miscare, cum ar fi jucariile push-pull care scot sunete, jucariile care se deschid si se inchid si implica butoane de rotire si cadrane si jocuri peek-a-boo. Poti opta inclusiv pentru litere 3D din lemn.

Litere 3D din lemn - sfaturi utile pentru alegerea jucariilor.

La aceasta varsta, copiii se bucura de cuburi, dar asigurati-va ca obtineti cuburi mari care nu au colturi ascutite. Doar cateva cuburi vor fi suficiente; prea multe pot crea confuzii. Blocurile acoperite cu tesaturi moi si vinil, umplute cu spuma, sunt ideale.

Jucariile de sortare ii invata pe copii cu privire la culoare si marime si imbunatatesc dexteritatea manuala, dar asigurati-va ca acestea sunt suficient de mari si ca piesele sunt prea mari pentru ca copilul dumneavoastra sa le inghita.

Jucariile care merg singure sunt periculoase pentru copiii care nu pot merge inca. Dar copiii care se pot plimba vor fi incantati de ele.

Jucariile push-pull sunt excelente pentru copiii care deja se plimba. Asigurati-va ca toate capetele manerelor sunt acoperite cu bile mari de siguranta si ca toate piesele sunt prea mari pentru a fi inghitite.

Copii: 18 la 24 de luni

Copiii de la aceasta varsta vorbesc si sunt interesati sa afle despre marime si plasare.

Blocuri mari intr-o varietate de forme intereseaza copiii la aceasta varsta. Incepeti cu un set mic si treceti la un set mare, pe masura ce se dezvolta interesul copilului. Evitati blocurile cu muchii ascutite. Blocurile care vin in galeti sunt cele mai utile pentru ca un copil sa le poata indeparta atunci cand jocul se termina. Blocurile reprezinta o investitie buna; ele detin interesul copiilor pentru o lunga perioada de timp. Acestea sunt, de obicei, adecvate de la varsta de 18 luni la 8 ani.

Jucariile in forma de telefon dau copiilor ocazia de a se angaja intr-o activitate adulta, iar copiii se bucura de zgomotul pe care il fac. Unele dintre aceste jucarii chiar vorbesc. Cele in forma de personaje de desene animate ajuta la mentinerea interesului. Asigurati-va ca piesele clopot nu pot fi indepartate si inghitite.

Jucariile de recunoastere a formei care pun copii sa se potriveasca piesele in gauri cu forma adecvata contribuie la dezvoltarea coordonarii ochilor, maini, a abilitatilor de potrivire si a recunoasterii formei. Cu toate acestea, daca jucaria are prea multe bucati, copilul va fi frustrat. Uita-te pentru bucati de dimensiuni ce nu pot I inghitite si gauri care pot nu pot degetele.

Jucariile de actiune, cum ar fi un autobuz push-pull cu oameni detasabili, sunt foarte populare pentru copii la aceasta varsta, la fel ca si seturile de trenuri cu accesorii detasabile. Asigurati-va ca toate piesele sunt mari.

Jucariile care invata coordonarea maini-ochi si imbunatatesc abilitatile motorii brute si fine. Orice ciocan trebuie sa fie foarte moale, astfel incat copilul sa nu fie ranit de el.

 

 

 

 

 

 

 

Log in or create an account