Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere decorative

Daca alegeti litere decorative copilul dumneavoastra va invata mult mai repede sa citeasca.

Jocurile de scena ofera copilului posibilitatea de a-si folosi imaginatia. Aceste jucarii ofera adesea mai multa atractie daca scenele sunt familiare, astfel incat un copil din oras se poate bucura de un garaj de parcare pentru jucarii mai mult decat de o scena de ferma. (Apoi, scena fermei ar putea fi o modalitate excelenta de a  prezenta copilului o ferma.) Jucariile ar trebui sa fie usor de asamblat, sa aiba stocare pentru bucati individuale si sa aiba parti in miscare. De asemenea, asigurati-va ca copilul dvs. nu este coplesit de o multime de piese.

Litere decorative - sfaturi utile pentru alegerea jucariilor

Jucariile de ocupatie, cum ar fi un set de medic, inspira jocul creativ. Un copil familiarizat cu ocupatia pe care o are jocul va aprecia jucaria.

Atunci cand alegeti o jucarie pentru un copil, prima dvs. preocupare ar trebui sa fie faptul ca jucaria este sigura. Dar, in afara de a nu provoca vatamari, jucariile pot, de asemenea, ajuta copilul sa se dezvolte. Jocul unui copil este vital pentru creativitatea si imaginatia acestuia.

Pentru mai multe sfaturi utile si informatii, vizitati linkurile de mai jos.

Parintii doresc sa ofere cele mai bune pentru copiii lor. Dar va exista intotdeauna o dezbatere despre ce este mai bun - ce jucarii sunt cele mai de dorit, ce carti sunt cele mai educative, ce programe de televiziune sunt adecvate. Desi puteti gasi zeci de opinii ale expertilor, in cele din urma alegerea este a voastra.

Alegerea jucariilor potrivite pentru bebelusi Multe jucarii disponibile astazi promit sa sustina dezvoltarea copilului, sa sporeasca inteligenta si sa promoveze invatarea. Dar care sunt pretentiile adevarate si care sunt exagerate? In aceasta sectiune, analizam indeaproape rolul pe care il joaca jucariile in dezvoltarea unui copil. Evaluam costul unei jucarii in raport cu eficacitatea acesteia si recomandam alternative la jucariile de inalta calitate. Veti gasi, de asemenea, o lista de articole de uz casnic care sunt jucarii excelente care vor intretine un copil ore intregi. In cele din urma, ne concentram asupra nevoilor specifice ale copiilor (cu varsta de pana la 12 luni) si asupra tipurilor de jucarii care sunt probabil cele mai benefice si mai distractive.

 La varsta de un an, coordonarea ochiului copilului s-a imbunatatit considerabil. In consecinta, jucariile interactive vor fi mai atractive. In doua categorii (12-24 luni si 24-36 luni), listati cele mai multe jucarii adecvate varstei pentru copii mici. De exemplu, in sectiunea de 12-24 de luni, veti citi despre blocuri, sortarea jucariilor, jucariile de recunoastere a formei, jucariile de calarie, jucariile push-pull, jucariile si papusile moi din cauciuc. Pentru copiii de doi pana la trei ani, jucariile care permit imitatia adultilor sunt favorite. 

 

Log in or create an account