Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere personalizate din lemn

Pana la un an, abilitatile motorii ale copilului se dezvolta rapid. Progresul in coordonarea ochi-maini pentru copii este evident. Ei sunt interesati de mutarea obiectelor. Jucariile care permit copilului a trage si a impinge, in special cele care scot sunetele pe masura ce se misca, sunt adesea favorite. Activitatile pentru copiii mici, care implica deschiderea si inchiderea, punerea anumitor piese si scoaterea precum si jocurile care surprind ii incanta. 

Litere personalizate din lemn - sfaturi utile

Blocurile sunt jucarii ideale, clasice pentru toate timpurile, deoarece sunt jucarii pe care copiii le pot utiliza in mai multe feluri si le puteti adapta pentru a fi utilizate de copii de diferite varste. Blocurile pentru copilul dvs. ar trebui sa fie destul de mari, cu muchii rotunjite si colturi moi. Incepeti cu doar cateva fabricate din material textil, spuma sau vinil, sau plastic turnat. Pe masura ce copilul creste, adaugati la colectia de blocuri mai multe tipuri de blocuri si cuburi pentru construit.

Sortarea jucariilor ajuta copilul sa invete culorile si sa dezvolte dexteritatea manuala. Cele mai populare dintre acestea constau din patru sau mai multe inele colorate, in diferite dimensiuni, care se afla pe un con, fixat intr-o baza solida sau basculanta. 

Jucariile pentru recunoasterea formei sunt potrivite pentru copiii mici care se apropie de varsta de doi ani decat pentru cei de un an. Acestea sunt compuse din cuburi luminoase din lemn sau din plastic sau alte forme geometrice pe care copilul le trece prin gauri potrivite intr-o cutie sau alt suport. Aceste jucarii ajuta copilul sa dezvolte coordonarea ochi-maina si recunoasterea formei. Ele ofera activitati de invatare provocatoare, dar daca sunt implicate prea multe piese, un copil poate deveni frustrat.

Jucariile de calatorie sunt destinate copiilor care pot merge singuri. Un copil ar trebui sa poata urca si iesi fara dificultate si poate manevra jucariile. Cautati robustete, usurinta de miscare si scaune securizate. Prima jucarie de calatorie a copilului dvs. nu va avea pedale si poate sa fie din plastic sau lemn in forma de cal sau alt animal, un vagon sau o masina sau un camion.

Jucariile de tip push-pull se vor numara printre preferintele copilului dvs. atunci cand vor putea sa mearga independent datorita caracteristicilor lor de miscare si de zgomot. Asigurati-va ca manerele sunt acoperite cu bile mari de siguranta. Copilul dvs. poate incarca vagoane sau camioane cu alte jucarii - unele chiar sunt echipate cu seturi de blocuri. Jucariile push-pull mai elaborate pentru copiii mai mici se numesc jucarii de actiune.

 

Log in or create an account