Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carucior jucarie copii

In categoria carucior jucarie copii vei gasi mai multe modele de carucioare pe care fetita ta le poate folosi pentru a isi dezvolta imaginatia si pentru a se distra. Ii poti cumpara cu incredere cel mai interesant model de carucior pentru ca toate produsele noastre sunt sigure pentru utilizare. Toate jucariile din magazinul nostru online sunt de cea mai buna calitate si nu contin substante toxice sau materiale alergene.


Carucior jucarie copii - Ce jucarii nu ar trebui sa cumperi?

La acest punct nu vom mentiona brandurile. Cu toate acestea, recomandam parintilor sa cumpere jucarii de la producatori cunoscuti. Jucariile "fara nume" pe care le puteti vedea pe tarabe mici sau private pot sa nu fi fost supuse unei serii adecvate de verificari si proceduri de siguranta. Ar trebui sa va uitati la etichete daca exista standarde de siguranta pentru jucarii (de exemplu, CPSC, ISO). Daca nu exista niciunul, atunci ar trebui sa evitati aceasta jucarie.

Mai mult decat atat, nu cumparati niciodata jucarii cu magneti mici. Chiar daca magnetul este lipit pe jucarie, nu o cumparati. Nu cumparati niciodata bijuterii metalice pentru copiii mici, in special cele care sunt fabricate din materiale ieftine. In calitate de parinte, este responsabilitatea ta sa le interzici sa se joace cu charmuri de metal si lanturile cu zale.

Daca micutul este inca un bebelus evitati sa cumparati jucarii din plastic care se pot dezmembra. Stim cu totii ca copiii din aceste faze sunt predispusi sa puna lucrurile in gura. Puteti avea incredere in achizitionarea unor astfel de jucarii daca pe ambalaj exista o eticheta "fara ftalat". Dar chiar daca acest lucru este prezent, recomandam sa nu le cumparati. 

Alege o jucarie care se potriveste varstei copilului 

Una dintre cele mai frecvente greseli comise de multi parinti este cumpararea de jucarii nepotrivite pentru varsta copiilor lor. In cazul in care cumperi pentru prima data jucariile pentru copii, verifica intotdeauna eticheta producatorului. Obtine intervalul de varsta recomandat pentru jucaria pe care vrei sa o cumperi. Clasificarea jucariilor dupa varste este mai mult decat o simpla idee. Acestia sunt indicatorii pentru pericolul sufocarii si pentru alte pericole.

Mai mult decat atat, trebuie sa fii atent atunci cand cumperi jucarii cu piese mici. Ar trebui sa te gandesti de doua ori daca copilul are inca 3 ani sau este mai mic. Aminteste-ti ca sufocarea este fatala pentru copiii nostri! In mod specific, ar trebui sa iei din mainile copilului obiecte ovale, cum ar fi bile, marmura si monede!

 

Log in or create an account