Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere lemn cu numele copilului

Camioanele sunt deosebit de bune pentru jocul in aer liber in nisip. Cele cu piese mobile, cum ar fi basculante, camioane de pompieri si mixere de ciment, sunt favorite. Asigurati-va ca camioanele metalice nu au muchii ascutite si sunt rezistente la coroziune. Acestea ar trebui sa fie usor de operat, astfel incat copilul dumneavoastra sa nu devina frustrat. Verificati camioanele pentru stabilitate, manevrabilitate usoara si roti bine atasate.

 Litere lemn cu numele copilului

Trenurile pot fi de tip push sau wind-up. Unele dintre aceste trenuri au sine pe care trebuie sa le adune un adult. Un copil ar trebui sa poata plasa cu usurinta vagoanele trenului pe pista. In modelele cu inchidere, mecanismul trebuie sa fie usor de manevrat, iar trenul trebuie sa se deplaseze usor de-a lungul pistei, fara a fi blocat.

Echipamentul de bucatarie este un favorit al baietilor si al fetelor. Durabilitatea este o caracteristica importanta, iar compactitatea poate fi o consideratie pentru stocare. Unele aparate vin separat; unele sunt atasate in modele care includ soba, chiuveta si frigider, toate cu detalii interesante. Cele mai scumpe aparate separate sunt din plastic turnat si foarte realiste, cu usile care se deschid si butoanele care se rotesc. Pot fi incluse accesorii. Cel putin unele asamblari de catre adulti sunt necesare pe majoritatea seturilor si aparatelor unice.

Instrumentele realiste si jucariile ajuta copiii sa imite adultii. In selectarea instrumentelor, care variaza de la clesti si ferastraie pana la cutiile de instrumente complete, cautati siguranta, durabilitate si manevrabilitate. Unele instrumente pot fi facute pentru a rula tragand un cablu si impingand un buton de pornire, iar altele fac zgomote vibrative realiste. Verificati stabilitatea si manevrabilitatea jucariilor, cum ar fi carucioare pentru copii, cosuri de cumparaturi si roabe. 

Jucariile din metal ar trebui sa fie rezistente la coroziune, iar rotile trebuie sa se invarta cu usurinta. 

Printre alte jucarii populare realiste se numara si telefoanele, atat cele care vorbesc, cat si cele normale. Telefoanele care vorbesc sunt actionate de baterii, iar altele au ecrane de vizualizare pe care apar caracterele in timp ce vorbesc. Tablourile de bord, care amintesc de cutiile de activitate iubite de copii, sunt, de asemenea, populare. Ele pot include caracteristici precum roti de volan cu coarne, ceasuri, stergatoare de parbriz, chei de aprindere, oglinzi retrovizoare, compartimente pentru manusi, selectori de viteze si vitezometre.

Puzzle-urile intaresc  ajuta la coordonarea ochi-maini a copilului, abilitatile potrivite si recunoasterea formei. Aveti grija sa potriviti complexitatea unui puzzle cu dezvoltarea copilului; un puzzle cu prea multe bucati frustreaza un copil si descurajeaza incercarile viitoare. Primele puzzle-uri bune sunt robuste, din plastic sau din lemn, cu doar cateva piese mari, uneori cu mici butoni de plastic atasati la fiecare piesa.

 

Log in or create an account