Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere decorative din lemn

Daca alegeti litere decorative din lemn cu siguranta cel mic va invata mai repede sa citeasca.

Copiii talentati. Copiii care manifesta o capacitate deosebita de concentrare sau memorare sau care incep sa citeasca dupa varsta de 3 sau 4 ani pot fi considerati talentati. Alte caracteristici, cum ar fi o abilitate deosebita de a picta sau un interes si talent pentru muzica, drama si dans, ar putea indica faptul ca copilul este exceptional.

 Litere decorative din lemn

Puteti citi mai multe pe internet despre unele dintre semnele care incearca sa determine daca un copil este talentat. Exista informatii detaliate despre evaluarea talentului unui copil de catre un profesionist. In cele din urma, cititi despre mentinerea unui echilibru intre asigurarea suficientei stimulari si fortarea excesiva a copilului.

Programe de invatare pentru copii si prescolari. Nu exista o cercetare definitiva cu privire la beneficiile invatarii academice inainte de varsta scolara, insa parintii doresc adesea sa-si invete copiii diverse materii, cum ar fi matematica, lectura si limbile straine.  Puteti sa cititi opiniile expertilor privind jocul imaginativ si pregatirea academica. Gasiti sugestii privind imbunatatirea abilitatilor de gandire ale copilului dumneavoastra cu exercitii simple si neoficiale si intrebari. Veti afla ce beneficii pot obtine prescolarii - cum ar fi socializarea - si de ce unii parinti decid sa nu ii invete nimic pana cand incep scoala. Cititi instructiunile privind alegerea unei gradinite care sa raspunda nevoilor specifice ale copilului dumneavoastra.

In eforturile lor de a furniza cele mai bune lucruri pentru copiii lor, parintii cumpara uneori multe jucarii si dispozitive de invatare proclamate de promotorii lor pentru a ajuta la dezvoltarea unei multitudini de abilitati. Dar cele mai creative, mai colorate si mai costisitoare dintre aceste dispozitive sunt de ajutor unui copil numai daca nevoile sale de baza pentru mancare, caldura si ingrijire sunt furnizate de un adult. Dezvoltarea abilitatilor pe care le incurajeaza jucariile este doar o parte a imaginii totale; copiii trebuie sa se dezvolte ca fiinte umane totale - corp, minte si spirit. 

Copilul dumneavoastra va simte valorile prin cantitatea si calitatea timpului pe care il dedicati lor si atitudinilor fata de jocul imaginativ, lectura si muzica. Interactiunea cu copilul dvs. este mai importanta decat bunurile materiale.

Potrivit Academiei Americane de Pediatrie "Comitetul pentru sugari si copii prescolari”, parintii pot pierde bani in cazul in care cumpara jucarii educationale cu intentia specifica de a creste IQ-ul copilului. In mod similar, dispozitivele de invatare nu fac prea mult pentru a promova comportamentul social. Dezvoltarea catorva relatii profunde cu oamenii face mai mult pentru pentru abilitatile sociale ale copilului dumneavoastra decat orice obiect pe care il puteti cumpara.

 

Log in or create an account