Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carut papusi

Indiferent daca vrei sa cumperi pentru copilul tau un carut papusi sau orice alta jucarie din magazinul nostru, este bine sa tii cont de cateva sfaturi utile pentru a contribui la dezvoltarea optima a copilului tau. Toate jucariile noastre sunt creative si sunt de cea mai buna calitate, din materiale naturale care nu implica riscul de aparitie a alergiilor.

 

Carut papusi - Cauta jucarii care sporesc imaginatia copilului

Undeva aproape de trei ani creativitatea copilului incepe sa se dezvolte pentru ca acum el are aptitudinea de a prelua roluri si de a isi imagina ca ceva este de fapt altceva. Cautati jucariile pe care copilul le poate folosi pe masura ce se dezvolta si face povesti. Jocul de roluri construieste abilitati de limba si alfabetizare, abilitati de rezolvare a problemelor si capacitatea de a face secvente si de a pune evenimentele intr-o ordine logica.

 

Dati copilului sansa de a se juca cu lucruri cat mai  "reale" - sau jucarii care arata ca un lucru real.

Copilul tau devine bun cand isi imagineaza cum obiectele din lumea lui functioneaza ca obiectele reale. El este, de asemenea, interesat sa se joace cu lucrurile "reale", cum ar fi telefonul tau mobil, pentru ca e dornic sa fie mare si capabila ca tine. Jucariile de acest gen ajuta copiii sa rezolve problemele, sa invete relatiile spatiale (cum se potrivesc lucrurile) si sa dezvolte abilitatile motorii fine (utilizarea muschilor mici in maini si degete).

Cartile, literele alfabetului magnetic si consumabilele de arta, cum ar fi marcajele, creioanele si amprentele, ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile de scriere si lectura inca din timp. Recuzitele "din viata reala", cum ar fi meniurile, cataloagele sau revistele, este distractiva pentru ca cel mic sa se uite si sa se joace cu ele si, de asemenea, sa se familiarizeze cu scrisul, textul si printurile.

 

Cautati jucarii care sa va incurajeze copilul sa fie activ.

Copiii fac tot felul de trucuri fizice, deoarece sunt mai puternici si mai increzatori in corpurile lor. Treaba ta este sa fii o audienta apreciativa pentru cea mai noua realizare a copilului la locul de joaca! Cautati jucarii care va ajuta copilul sa practice abilitatile fizice actuale si sa dezvolte noi abilitati.

 

Cautati jucarii care permit si implicarea din partea adultilor

In timp ce adultii si copiii se pot juca in foarte multe moduri impreuna, exista si cateva jucarii destinate participarii dultilor. Pe masura ce copilul vostru se apropie de varsta de 3 ani sau mai mult, jocurile de familie - care implica folosirea memoriei sau jocurile simple care nu necesita citire - sunt distractive pentru toate varstele. Luati in considerare o seara de jocuri in familie atunci cand toti va jucati impreuna. Jocurile de genul acesta incurajeaza numararea si abilitatile de memorie, precum si abilitatile de ascultare si de auto-control (copiii invata sa respecte regulile). De asemenea, ele cultiva limbajul si abilitatile de construire a relatiilor. Aceste jocuri il ajuta pe copil sa invete sa piarda sau sa castige.

 

Log in or create an account